Tratamentul Ridurilor Faciale cu Filleri

La nivelul fetei pielea este supusa la numeroase agresiuni externe,  cum ar fi frigul, radiatiile ultraviolete, poluarea, fumatul, consumul de alcool, stressul, la care se adauga procesul de imbatranire si actiunea musculaturii faciale asupra zonelor tegumentare. Mostenirea geneticaare un rol important.

Datorita acestor factori insumati cu avansarea in varsta, pielea isi pierde elasticitatea si fermitatea, devine uscata,incepe sa scada stratul adipos de la nivelul fetei, in concluzie are loc alterarea texturii tegumentare si aparitia ridurilor. Acestea se pot corecta prin folosirea tehnicilor nechirurgicale de injectare a fillere-lor, substante lent rezorbabile pe baza de acid hialuronic {un constituent natural al pielii}.
Tratamentul acesta indeparteaza semnele de imbatranire, confera fetei un aspect neted, pacientii sunt extrem de multumiti de rezultate, se aduce un plus de volum, confera fermitate si prospetime .

Pentru rezolvarea problemei dumneavoastra primul pas il reprezinta consultatia, in cadrul ei se stabileste cantitatea necesara injectarii, functie de profunzimea ridurilor si dorintele pacientului.

Injectarea se face prin introducerea substantei strict intradermic si seriat de-a lungul ridului, cu ajutorul unui ac fin,efectul de ridicare al pielii si netezire a ridului observandu-se imediat. Apoi se face masajul locului respectiv, pentru distributia substantei in tesuturi in mod uniform.

Ridurile care necesita corectia prin aceasta tehnica sunt:

– nazogeniene,ridurile ce se intind de la nivelul nasului pana la colturile gurii;
– ridurile glabelare,situate vertical intre sprancene;
– ridurile profunde ale fruntii;
– corectia imperfectiunilor de la nivelul fetei,cum ar fi cicatricile depresionate,denivelarile de diferite cauze;
– ridurile din zona barbiei,pometilor;
– pot rezolva micile imperfectiuni ale bazei nasului,aripilor nazale.

Chirurgul plastician va trebui sa prezinte precautii in urmatoarele situatii:

– nu se va folosi pacientilor cu sensibilitate la lidocaina;
– nu se va injecta intravascular;
– nu se va administra persoanelor cu manifestari inflamatorii active existente in apropierea zonelor ce necesita injectare;
– nu se va administra persoanelor cu tulburari hemoragice,sau celor aflati in tratament cu anticoagulante sau trombolitice;
– nu se vor injecta persoanele cu boli autoimune;
– nu se vor injecta femeile gravide, sau care alapteaza.

Rezultatul estetic se poate mentine 8-12 luni,functie de rata de metabolizare in organism,de mimica fetei,de calitatea produsului injectat. Treptat pe masura ce produsul este metabolizat ridurile reapar identic cu situatia initiala. Nu este obligatorie continuarea tratamentului,acest lucru tamane la alegerea pacientului,produsul nu produce modificari ale fetei,nu creaza dependenta, dupa trecera efectului veti avea o expresie afetei identica cu cea de la inceput.

Fillerii utilizati de mine sunt de o calitate deosebita.

Juveremul ULTRA 3 este un gel transparent, vasco-elastic, de origine non-animala,contine acid hialuronic cross-linkat,extrem de bine tolerat de catre pacient,biodegradabil in timp indelungat datorita structurii reticulare. Se distribuie in seringi 1,0 ml. Se injecteaza strict intradermic, la nivelul dermului profund sau in tesut subcutanat, in dreptul depresiunii tegumentare,in acest fel se creaza un volum local necesar estomparii ridului, restaurand fetei suprafata neteda, frumoasa.

Surgiderm 30XP, este un produs foarte eficient, biodegradabil. Se distribuie in seringi 0,8 ml. Se injecteaza usor, este foarte bine tolerat de organism, efectul este de lunga durata.

Pacientii care se adreseaza acestor metode de intinerire a fetei sunt multumiti, deoarece efectul de intinerire este rapid , fara durere, trebuie subliniat faptul ca substantele se resorb in timp, de aceea trebuie sa recurga anual la o astfel de procedura.

Vezi si alte proceduri chirurgicale:

Lifting facial
Lifting frontal
Lifting cervical
Xantelasmele