Dr. Florina Gusa
Dr. Florina Gusa

Doamna doctor Florina Gusa s-a specializat in domeniul chirurgiei plastice in anul 1990, in urma concursului de rezidentiat organizat de Ministerul Sanatatii in anul respectiv.

Doamna doctor a absolvit intre anii 1978-1982 liceul de matematica-fizica Gheorghe Lazar, Bucuresti.

Intre anii 1982-1988 a absolvit facultatea de medicina generala in cadrul UMF Carol Davila ,Bucuresti.

“In anul 1990 mi-am ales ca specialitate chirurgia plastica, reparatorie si arsuri. In urma concursului de rezidentiat am obtinut si post definitiv in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica Bucuresti. In 1997 am obtinut titlu de medic primar, in urma examenului organizat de Ministerul Sanatatii.”

In aceasta perioda de timp doamna doctor a participat la numeroase cursuri de specialitate, de anvergura nationala si internationala. Si-a desavarsit pregatirea profesionala urmand cursuri de perfectionare in chirurgia siluetei,
chirurgia nasului, microchirurgia, chirurgia sanului etc. Si-a manifestat interesul pentru chirurgia estetica participand cu numeroase lucrari stiintifice la congresele si simpozioanele de specialitate si are la activ peste
4000 de operatii in chirurgia plastica, reconstructiva si estetica, avand o vechime in practica medicala de peste 25 de ani.

In prezent activeaza in functia de medic primar in cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica din Bucuresti, din Calea Grivitei, nr 218 si colaboreaza cu o clinica privata de chirurgie estetica.

In sectiunea ”Proceduri Chirugicale”, doamna doctor va invita sa vizionati cateva dintre interventiile chirurgicale pe care le efectueaza. Experienta, profesionalismul si precizia sunt cateva dintre atributele pe care un doctor chirurg plastician trebuie sa la inglobeze in propria persoana, iar galeria foto, pe care v-o pune la dispozitie, demonstreaza faptul ca aceste atribute descriu elocvent munca de medic chirurg plastician al doamnei doctor Florina Gusa.